вівторок, 6 червня 2017 р.

Колегія працівників освіти підбила підсумки навчального року

Сьогодні, 25 травня, в сесійній залі районної ради відбулося засідання колегії працівників освіти, в якому взяли участь керівник апарату райдержадміністрації Руслан Щерба, керівник відділу освіти Іван Стецко, директори навчальних закладів району.

На колегії були підведені підсумки навчального року, обговорені питання реформування освіти, зокрема тих, що стосуються малокомплектних навчальних закладів району.
Про забезпечення комп’ютерною технікою та впровадження інформаційно-комунікаційних технологій не лише в навчальному, але й в управлінському процесі розповіла методист Наталя Жук. Вона повідомила про участь учнів нашого району в різноманітних конкурсах, так  457 учасників взяли участь в конкурсі «Бобер», Колегія працівників освіти підбила підсумки навчального рокуа Новокропивницький НВК І-ІІІ ст. виявився серед переможців України в щорічній глобальній ініціативі «Година коду», метою якої є промоція програмування серед дітей. Також Наталя Жук звернула увагу на те, що в школах району налічується 478 комп’ютерів та 32 медійних комплексів, але 385 з них мають більше п’яти років, а деякі і більше десяти. І хоч нещодавно, відповідно до Угоди між урядами України та КНР, Дрогобиччина отримала 25 нових потужних комп’ютерів, для більш дієвої роботи в цьому напрямку необхідно залучати педагогів та дітей до навчально-виховних Інтернет-проектів, забезпечити можливість вчителям проходити навчання на тренінгах і семінарах для розвитку їх ІТ-компетентності
Також колегія заслухала інформації методиста відділу освіти Дарії Грицик про результати атестаційної експертизи навчальних закладів району, проведених в другому півріччі 2016-2017 роках та методиста Марії Галушко про підсумки атестації педагогічних працівників району у 2016-2017 навчальному році.








Немає коментарів:

Дописати коментар