понеділок, 26 січня 2015 р.

Конкурс " Геліантус-учитель"


Творче об’єднання «Соняшник» пропонує конкурс «Геліантус-учитель» для вчителів природничих навчальних предметів — фізики, хімії, біології, географії.
Мета конкурсу — підвищення фахової ерудованості й рівня тестологічних знань вчителів. Участь у конкурсі безкоштовна. Конкурс не має на меті перевіряти професійну придатність, а пропонується лише для підвищення власної кваліфікації вчителів і надання додаткового інструменту для внутрішнього контролю.
1. Конкурс
Конкурс проводиться відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 31.10.2014 року №1/9-568 (з текстом листа можна ознайомитися на сайті гри у розділі «Правила та документи» або ТУТ).
Конкурс для вчителів-природничників «Геліантус-учитель»-2015 проходитиме анонімно, а переможців буде названо й нагороджено тільки за умови, що вони самі побажають цього.
2. Завдання
Для проведення конкурсу «Геліантус-учитель» передбачається використання дворівневих тестів.
Основна частина тесту складатиметься із 16 завдань і пропонуватиметься для всіх вчителів природничих дисциплін. Завдання в цій частині матимуть таку саму тематику, що й завдання конкурсу «Геліантус» для учнів, але будуть менш спеціалізованими.
Другий блок, спеціалізований, складатиметься із чотирьох складніших завдань з певної спеціальності (фізики, хімії, біології чи географії). Тематика завдань зберігатиметься, утім для їхнього виконання будуть необхідні більш глибокі знання предмету. Кожен учасник конкурсу «Геліантус-учитель» виконуватиме завдання основного блоку, і самостійно обиратиме з якого предмету виконуватиме завдання спеціалізованого блоку.
На виконання завдань відводиться 30 хвилин.
3. Реєстрація
Реєстрація на конкурс відбуватиметься на цій сторінці з 01 лютого 2015 року до 24 березня 2015 року (включно).
4. Проведення конкурсу
Конкурс відбудеться 25 березня 2015 року. Час проведення зазначається при реєстрації.
Конкурс можна пройти одним із двох шляхів на вибір:
На сайті гри у режимі онлайн. Даний варіант рекомендується при швидкості інтернету понад 2 мБіт/с. У цьому випадку кількість балів і правильні відповіді учасник конкурсу зможе переглянути відразу після закінчення часу, відведеного для роботи над тестом.
У закодованому файлі із завданнями гри. У цьому випадку завдання конкурсу у вигляді закодованого файлу з’являться на сторінці реєстрації «Геліантус-учитель» 24 березня. До 25 березня (включно) їх потрібно буде завантажити на свої комп’ютери. Файл буде розміщено автоматично із відповідним спеціалізованим блоком. Код для розкриття файлу з завданнями буде оприлюднений близько 14.45 години 25 березня і продубльований на електронну адресу учасника. Конкурс почнеться о 15.00 годині. Відповіді потрібно відправити до оргкомітету до 15.40 25 березня 2015 року. Завдання, що будуть відправлені до оргкомітету пізніше, ніж о 15.40, розглядатися не будуть.
Звертаємо увагу, що можливий лише один варіант участі у конкурсі.
У разі виникнення питань щодо реєстрації та проведення конкурсу прохання звертатися за телефонами:
(050)-837-55-89;
(068)-442-48-60;
(093)-701-03-77.
Сайт конкурсу

Немає коментарів:

Дописати коментар