понеділок, 2 лютого 2015 р.

Про підсумки ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2014-2015 навчальному році

ВІДДІЛ ОСВІТИ
ДРОГОБИЦЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ
                                                                    Н А К А З
  27  _.01._____  2015 р.
         
       №     16
Про підсумки ІІ етапу Всеукраїнських
учнівських олімпіад з навчальних предметів у
2014-2015 навчальному році
 На виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 08.08.2014 № 918 «Про проведення Всеукраїнських учнівських олімпіад і турнірів з навчальних предметів у 2014/2015 навчальному році», Положення про Всеукраїнські учнівські олімпіади, турніри, конкурси з навчальних предметів, конкурси-захисти науково-дослідницьких робіт, олімпіади зі спеціальних дисциплін та конкурси фахової майстерності, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 22.09.2011 № 1099, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 17.11.2011 за № 1318/20056, наказу Департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації «Про проведення І і ІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2014-2015 навчальному році» від 01.09.2014 № 08-01/232, наказу відділу освіти Дрогобицької райдержадміністрації «Про проведення І і ІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2014-2015 навчальному році» від 12.09.2014 №179 та з метою пошуку, підтримки, розвитку творчого потенціалу обдарованої молоді з 8 по 30 листопада на базі Дрогобицького педагогічного університету проведено ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів: з української мови і літератури, іноземних мов, історії, математики, біології, екології, фізики, астрономії, хімії, географії, інформатики, основ християнської етики.
Результати ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів свідчать про належний рівень знань учасників змагань. Більшість учасників олімпіади успішно виконали завдання, виявили глибоке розуміння законів, теорій, продемонстрували вміння творчо застосовувати теоретичні знання на практиці, обґрунтовувати отримані результати, робити узагальнення та висновки, відстоювати власну думку.
У ІІ етапі олімпіад взяли участь 1077 учнів з усіх загальноосвітніх навчальних закладів району. Ця кількість менша від кількості учасників ІІ етапу олімпіад у попередньому році на 321, що пов’язано із зменшенням кількості олімпіад.
136 учасників олімпіад стали призерами. Найбільшу кількість призових місць за результатами всіх олімпіад серед СЗШ та НВК І-ІІІ ступенів зайняли учні Меденицької СЗШ (28 призерів), Рихтицької СЗШ (14), Лішнянського НВК, Нагуєвицької, Уличнянської СЗШ (13), Підбузької СЗШ та Попелівського НВК (12), Н.Гаївської СЗШ та Н.Кропивницького НВК (11).
Серед СЗШ та НВК І-ІІ ступенів найбільша кількість призових місць у школярів Ясенице-Сільнянського НВК (9), Унятицької СЗШ (5). Бистрицької, Болехівської, В.Гаївської, Д.Лужецької, Михайлевицької СЗШ (4), Грушівської, Ролівської, Снятинської, Ст.Кропивницької, Ступницької(3).
Крім названих вище навчальних закладів слід відзначити Модрицький НВК та Доброгостівську СЗШ, де є відповідно 4 та 3 переможці олімпіад.
Олімпіади з усіх навчальних предметів проводились на основі методичних рекомендацій Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.
В організації та проведенні ІІ етапу олімпіад з навчальних предметів активну участь взяли працівники Дрогобицького державного університету імені Івана Франка.
На підставі рішень оргкомітетів та журі ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів
НАКАЗУЮ:
1. За результатами участі школярів у ІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів нагородити грамотами відділу освіти Дрогобицької районної державної адміністрації педагогічні колективи
- серед СЗШ та НВК І-ІІІ ст. : Меденицької, Рихтицької, Уличнянської, Підбузької, Нагуєвицької, Н.Гаївської СЗШ, Лішнянського, Н.Кропивницького та Попелівського НВК;
- серед СЗШ та НВК І-ІІ ст. : Ясенице-Сільнянського НВК, Унятицької, Бистрицької, Болехівської, В.Гаївської, Д.Лужецької, Михайлевицької СЗШ.
2. Проаналізувати результати ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів та розглянути їх на педагогічних радах.
Протягом січня-лютого 2014р. Керівники ЗНЗ.
3. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

В.о. керівника відділу освіти     І.Стецко

Немає коментарів:

Дописати коментар