середу, 18 березня 2015 р.

ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ КЕРІВНИКІВ ЗОШ !!! ТЕРМІНОВО ДО 20 БЕРЕЗНЯ 2015 року

Міністерство освіти і науки скинуло електронну адресу http://ru.padlet.com/polbhv/Lviv, на яку повинна зайти кожна школа і проставити в рядочку своєї школи (можна шукати по коду школи) в колонках G, H, I, J, K відмітки (так чи ні).
Тобто, чи правильна електронна адреса школи( колонка G -так чи ні), чи отримала вона логін і пароль (колонка Н –так чи ні), чи вибрали вчителі підручники (колонка І – так чи ні), чи проставили вибір підручників на депозитарії (колонка J) та чи вислали електронний і паперовий варіанти в Київ (колонка К). Наголошуємо, що інформацію потрібно проставляти тільки зайшовши на електронну адресу http://ru.padlet.com/polbhv/Lviv
Доводимо до Вашого відома, що Міністерство освіти і науки своїм наказом № 1149 від 07.10.2014 зобов’язало всі ЗНЗ до 20 березня 2015 року зареєструватись на репозитарії для відбору оригінал-макетів підручників для учнів 4 та 7 класів загальноосвітніх навчальних закладів, вибрати підручники, які найбільше сподобались вчителям, вказати ці підручники на репозитарії та надіслати результати відбору на папері та в електронному вигляді в Інститут інноваційних технологій та змісту освіти МОНУ. Наголошуємо, що даний відбір не є замовленням підручників! За інформацією МОНУ замовлення підручників буде проводити окремо.
Прохання відповідально поставитись до наказу МОНУ.

Немає коментарів:

Дописати коментар