четвер, 26 березня 2015 р.

Нарада керівників загальноосвітніх навчальних закладів

26 березня у залі засідань методичного кабінету відділу освіти Дрогобицької райдержадміністрації відбулася нарада керівників загальноосвітніх навчальних закладів, у роботі якої брала участь представник районної державної адміністрації Галина Гайдук.
В.о. керівника відділу освіти Іван Стецко зупинився на питаннях оптимізації навчальних закладів, організації харчування школярів. Про стан роботи із зверненням громадян у школах Грушівського та Лішнянського локальних освітніх округів доповіла головний спеціаліст відділу освіти Людмила Коник-Осадча. Особлива увага була приділена методистом Оксаною Климишин стану управлінського забезпечення щодо ведення обов’язкової документації вихователями дошкільних груп у навчально-виховних комплексах. На питанні необхідності економії енергоресурсів та підготовці до опалювального сезону 2015-2016 н.р. зупинився начальник групи обслуговування навчальних закладів відділу освіти Юрій Сенів
Інформацію про хід проведення місячника озеленення, прибирання та благоустрою і Дня довкілля в школах району довів до відома учасників наради головний спеціаліст відділу освіти Ярослав Куцик.
У роботі колегії брала участь голова Дрогобицької організації профспілки працівників освіти і науки України Ольга Грицик.


Немає коментарів:

Дописати коментар