вівторок, 24 березня 2015 р.

СЕМІНАР УЧИТЕЛІВ СВІТОВОЇ ЛІТЕРАТУРИ

На базі методичного кабінету відбулася презентація досвіду роботи вчителів світової літератури, які атестуються у 2015 році. Своїми напрацюваннями та методичними знахідками ділилися педагоги Уличненської СЗШ І-ІІІ ст. Оксана Филяк, Ясенице-Сільнянського НВК І-ІІ ст. Олександра Батюк, Опаківського НВК І-ІІІ ст. Віра Максим’як і Меденицької СЗШ І-ІІІ ст. Ольга Лешко. Використання інформаційно-комп’ютерних технологій дозволило педагогам оцінити уроки, позакласні заходи та інші форми роботи виступаючих. Презентації та коментарі до них були ґрунтовними та корисними. Особливо цікавими були теми «Формування життєвих компетентностей учнів на уроках світової літератури» та «Літературні мандрівки рідним краєм».
Методист В.Новаковський знайомив з буктрейлером, як засобом підвищення інтересу учнів до вивчення творів світової літератури. Учителі покроково розглядали технологію його створення.
Насамкінець педагоги отримали журнал «Педагогічна думка» з методичними розробками учителів Львівщини та запрошення на зустріч з автором програми з світової літератури Ю.Ковбасенком, яка відбудеться 26 березня 2015 року о 14 год. у приміщенні філологічного факультету ДДПУ ім. І.Франка.



Немає коментарів:

Дописати коментар