четвер, 4 червня 2015 р.

Конкурс малюнка на асфальті

Світ очима дітей
2 червня з нагоди Міжнародного дня захисту дітей на майданчику біля Дрогобицького районного Будинку дитячої та юнацької творчості в селі Лішня відбувся районний конкурс малюнка на асфальті «Світ очима дітей», який проводили відділ освіти, служба у справах дітей райдержадміністрації та Будинок дитячої та юнацької творчості.
Шкільні делегації привітали директор Будинку дитячої та юнацької творчості Віра Болоховецька, методист відділу освіти Ярослава Баранич, керівник служби у справах дітей Ольга Солтис.
У конкурсі взяли участь 78 школярів із 30 загальноосвітніх навчальних закладів та БДЮТ.
Малюнки були цікаві та різноманітні. В них переважали патріотичні мотиви, які засвідчили, що проблеми сьогодення наш ої держави мають глибокий вплив на юних громадян України.
Найкращими визнано роботи Марії Федорець, Василя Марцінки (Урізький НВК І-ІІІст.), Ярини Кашеби (БДЮТ на базі Болехівської СЗШ І-ІІ ст.), Тетяни Гурінової (Болехівська СЗШ І-ІІ ст.), Василя та Лілії Чабан (Нагуєвицька СЗШ І-ІІІ ст.), Івана та Тараса Зелених (Нижньогаївська СЗШ І-ІІІ ст.).
Того ж дня в Лішнянському НВК І-ІІІ ст. методисти відділу освіти Андрій Яник, та БДЮТ Світлана Кушнір і представник служби у справах дітей райдержадміністрації Лідія Антоник провели учнівський диспут «Народ не вмер й нікому не скорився! І нас – нікому і ніколи не скорити!»
Найактивнішими учасниками диспуту стали Ігор Лялюк (Попелівський НВК І-ІІІ ст.), Ілона Губич (Новокропивницький НВК І-ІІІ ст.), Тетяна Гайдук (Летнянський НВК І-ІІІ ст.)Учасники заходів отримали призи від депутатів Дрогобицької районної ради та фракції «Удар».


Немає коментарів:

Дописати коментар