четвер, 24 грудня 2015 р.

Новини з Долішньолужецької СЗШ I-II ст.

Закінчився інтелектуальний марафон – ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, у якому учні школи здобули 8 призових місць та посіли серед навчальних закладів І-ІІ ступенів поруч із Опарівським НВК 1 місце серед СЗШ І-ІІ ступенів.
 З 7 грудня по 12 грудня у школі проходив Тиждень права, який розпочався загальношкільним уроком «Права людини». Провела захід учитель історії Галина Комар.

Юні програмісти з учителем інформатики Марією Щупляк стали учасниками освітнього проекту «Година коду» у рамках Всесвітнього тижня інформатики.
Важливим у роботі педколективу є виховання патріотичної учнівської молоді, тому у рамках проведення Місячника оборонно-масової роботи, який проходить у школі, спланували зустріч з учасниками АТО – нашими випускниками : Степаном Ляховином та Ярославом Фідиком. Захід був особливим – ми гордимося нашими героями-захисниками.
Окрім довгоочікуваного шкільного свята Миколая, з ініціативи заступника директора з навчально-виховної роботи Ганни Федоричко, волонтерський загін школи разом із педагогом-організатором Христиною Хай провели добродійну акцію. Для дітей-сиріт району зібрали 40 солодких подарунків і передали районній службі у справах дітей.

Немає коментарів:

Дописати коментар