середу, 16 грудня 2015 р.

В рамках World Hour of Code відбулася Година коду в Новому Кропивнику

В рамках World Hour of Code відбулася Година коду в Новому Кропивнику11 грудня в рамках World Hour of Code відбулася Година коду у Новокропивницькому НВК І-ІІІст., яку провела учитель математики та інформатики Максим’як М.В. Протягом цієї години учні 6, 7 та 9 класів мали змогу спробувати програмувати та змусити героїв на моніторах виконувати задані вказівки.
Година коду – це глобальний проект, у якому було залучено десятки мільйонів школярів у більш, як 180 країнах світу. Одногодинний курс в ігровій формі дозволив усім віком від 4 до 104 років поринути в захопливий світ програмування.
У Годині коду прийняло участь 17 юних мрійників Новокропивницької школи, які в майбутньому прагнуть поєднати своє життя зі сферою ІТ. Протягом години школярі на прикладі ігор задавали команди комп’ютерним героям, аби ті за допомогою правильно написаних рядків коду виконували поставлені завдання. Після успішного проходження всіх рівнів гри кожен із школярів отримав офіційний сертифікат учасника проекту міжнародного зразка.

Немає коментарів:

Дописати коментар