пʼятницю, 18 березня 2016 р.

У ТВОРЧОМУ ПОШУКУ

Нещодавно у методичному кабінеті відділу освіти Дрогобицької райдержадміністрації відбулося засідання методичного об’єднання практичних психологів. Свою роботу представляли ті, хто атестується у цьому навчальному році.
Цікавою була презентація психолога Надії Черниш з Підбузького НВК І-ІІІ ст. щодо збереження та зміцнення психічного здоров’я учасників навчально-виховного процесу. У наш час важко переоцінити важливість цієї теми. Надія Миколаївна веде власний професійний блог. Пізнавальними є її дописи в Учительському on-line журналі.
Вдало здійснює психологічний супровід освітнього середовища Летнянського НВК І-ІІІ ст. з метою формування навиків здорового способу життя школярів практичний психолог Руслана Гельжинська.
Значний досвід здобула у вирішенні соціально-психологічних проблем молоді психолог Верхньодорожівської СЗШ І-ІІІ ст. Анна Майкович. Особливу увагу вона приділяє роботі з дітьми у прийомних сімях.
Можливості та перспективи співпраці з Благодійним фондом «Карітас» окреслила працівник психологічної служби Болехівської СЗШ І-ІІ ст. Наталія Голець.
Методист відділу освіти з питань практичної психології Володимир Новаковський зупинився на необхідності активної участі практичних психологів району у наданні допомоги постраждалим, військовослужбовцям з зони АТО і членам їхніх сімей.




Немає коментарів:

Дописати коментар