четвер, 28 квітня 2016 р.

Вороблевицькі школярі- «олімпійські лелеченята – 2016р.»

27 квітня на навчально-спортивній базі Львівської обласної організації ФСТ «Динамо» України (стадіон) відбувся обласний фінал Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя».
Урочиста церемонія відкриття розпочалась об 11 годині за участю кращих 28 шкільних команд з усіх районів та міст обласного підпорядкування Львівщини – переможців районних та міських змагань «Олімпійського лелеченя».
У програмі цих цікавих змагань серед учнів 5-6 класів були : комплексна колова естафета, олімпійська вікторина та перетягування линви.
За підсумками районних змагань право представляти Дрогобицький район на фінальних змаганнях Всеукраїнського заходу «Олімпійське лелеченя» виборола команда Вороблевицької СЗШ І-ІІІст..
Виборовши 15 місце серед 28 команд області, вороблевицькі школярі відзначені як кращі знавці історії олімпійського руху та отримали масу позитивних вражень від участі у змаганнях, а також їм були вручені пам’ятні подарунки.
Спеціаліст у справах молоді та спорту Дрогобицької райдержадміністрації Олег Войтечко, вчитель фізкультури. Юрій Кобільник та педагог-організатор Галина Матчишин Вороблевицької СЗШ І-ІІІст. щиро привітали учасників команди з чудовим спортивним святом .


Немає коментарів:

Дописати коментар