пʼятницю, 22 квітня 2016 р.

Змагаються допризовники Дрогобицького району

Цьогорічні змагання допризовників, учнів загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІІ ступенів Дрогобицького району, які були організовані відділом освіти Дрогбицької районної державної адміністрації, відбулися на базі Лішнянського НВК та проходили під гаслом “Пам’ятаємо Героїв полеглих за волю України ”. 95 майбутніх захисників Вітчизни з усіх 19-ти ЗНЗ І-ІІІ ст. змагалися у допризовному чотириборстві.
Найвлучнішими у стрільбі з пневматичної гвинтівки, найсильнішими у підтягуванні на перекладині та найвитривалішими у легкоатлетичному кросі стали доризовники з Уличненської СЗШ І-ІІІ ст. ( учитель захисту Вітчизнни Михайло Робур) . Ці результати і забезпечили уличненцям загальнокомандне перше місце .
Найдальше метали гранату школярі з Довжанської СЗШ І-ІІІ ст. ( учитель захисту Вітчизнни Віталій Зубрицький).
Друге загальнокомандне місце вибороли учні з Підбузького НВК І-ІІІ ст. ( учитель захисту Вітчизнни Йосип Лаганяк ), а третіми стали юні спортовці з Рихтицької СЗШ І-ІІІ ст. ( учитель захисту Вітчизнни Михайло Нечипір). 
Найкращим майбутнім воїном у районі став Андрій Кравців з Уличненської СЗШ І-ІІІ ст., який виграв першість в особистому заліку. На другому місці Михайло Косюта з Підбузького НВК І-ІІІ ст., а на третьому – Микола Равлик з Доброгостівської СЗШ І-ІІІ ст.
Добру підготовку і впавність продемонстрували допризовники з Доброгостівської СЗШ І-ІІІ ст., Довжанської СЗШ І-ІІІ ст., Верхньодорожівської СЗШ І-ІІІ ст. та Новокропивницького НВК І-ІІІ ст. 
Змагання проходили під патронатом депутата Верховної Ради України Богдана Матківського, помічник якого Руслан Цеслів привітав та нагородив переможців кубками, медалями та грамотами. Перед майбутніми воїнами виступили учасник АТО, боєць третього батальйону тереториальної оборони 24- ої механізованої бригади Василь Летнянчин, говний спеціаліст структурного підрозділу молоді та спорту Дрогобицької райдержаміністрації Олег Войтечко, методист методкабінету відділу освіти Ігор Михаць.



Немає коментарів:

Дописати коментар