середу, 27 квітня 2016 р.

У ДЕРЕЖИЦЬКІЙ ШКОЛІ ПРОЙШОВ ТИЖДЕНЬ ГЕОГРАФІЇ ТА БІОЛОГІЇ

      У Дережицькій СЗШ І-ІІ ст. з 18.04 по 22.04 проходив тиждень географії та біології, який провели вчителі географії Леся Магур та біології Світлана Сенишин.
У рамках тижня було проведено вікторини: «Цікава географія», «Рослини і тварини занесені до Червоної книги», «Вода - джерело життя на нашій планеті», конкурс географічних та біологічних стінгазет. З метою розвитку розумових здібностей, логічного мислення школярів учитель Світлана Сенишин провела інтелектуальну гру «Що? Де? Коли?». Учні 8,9 класів підготували презентації на тему «Ми і Земля – одне ціле» та фотовиставку «Природа – найвеличніший із витворів мистецтва».


2 коментарі:

  1. ця стерва відібрала батька у трьох неповнолітніх дітей та ще молодшого за себе на два роки

    ВідповістиВидалити
  2. Відьма,яка перейняла нечисть від своєї бабусі-ворожки Та відривається тепер на повну силу, випробовує дієвість чорної магії на кому тільки може. Знаю її невтішнє майбутнє. Знаю на яку хворобу захворіє і що далі буде з нею та її дітьми.Але до того часу, коли їй прийдеться відповідати за свої вчинки, вона ще не одного чоловіка із світу та розуму зведе.Чоловіки, будьте обережними, а не самовпевненим!

    ВідповістиВидалити