четвер, 19 травня 2016 р.

РАДЯТЬСЯ КЕРІВНИКИ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ ДРОГОБИЦЬКОГО РАЙОНУ

   18 травня 2016 року у залі засідань методичного кабінету відділу освіти Дрогобицької райдержадміністрації відбулася нарада керівників загальноосвітніх навчальних закладів, у роботі якої брали участь заступник голови Дрогобицької районної державної адміністрації Іван Мізерник, головний інспектор РВ ГУ ДСНС України у Львівській області майор служби цивільного захисту Михайло Городиський.

 В.о. керівника відділу освіти Іван Стецко зупинився на питаннях завершення 2015-2016 навчального року, оздоровлення школярів у літній період. Про результати вивчення стану викладання та рівня навчальних досягнень з іноземної мови в процесі запровадження нових Державних стандартів початкової, базової та повної загальної середньої освіти доповіла методист Любов Маркович. Особлива увага була приділена методистом Ігорем Михацем дотриманню вимог техніки безпеки під час занять фізичною культурою та спортом. На питанні споживання енергоресурсів за січень-квітень 2015-2016 н.р. зупинився начальник групи обслуговування навчальних закладів відділу освіти Юрій Сенів.
Інформацію про результати атестаційної експертизи Броницької СЗШ І-ІІ ступенів та Ріпчанської СЗШ І ступеня, про підсумки атестації педагогічних працівників у 2015-2016 н.р., про проведення звітів керівників перед педагогічними колективами та громадськістю, про замовлення підручників для 8 класу довели до відома учасників методисти Дарія Грицик, Марія Драб та Володимир Новаківський.



Немає коментарів:

Дописати коментар