середу, 28 вересня 2016 р.

Відбулася звітно-виборна конференція учнівського самоврядування Дрогобицького району

27 вересня в районному народному домі звітували про свою роботу лідери Дрогобицького районного учнівського парламенту.
Привітав учасників конференції в.о. начальника відділу освіти Іван Стецко, він рекомендував представникам учнівського парламенту планувати виховну роботу разом з педагогами, особливу увагу звернути на проведенні заходів національно-патріотичного та релігійно-виховного спрямування, створювати та реалізовувати екологічні проекти.
Голова комісії з питань партнерства Владислав Пшеницький, учень Уличненської СЗШ І-ІІІ ст., звітував про роботу очолюваної ним комісії у формі презентації.
Мар’яна Викрикач – про роботу комісії культури й дозвілля в усній формі. Вона запропонувала, щоб члени учнівського самоврядування були не тільки активними учасниками всіх заходів, а й долучалися до організації конкурсів «Калиновий цвіт», «Сурми звитяги», «Різдвяні канікули» та інших.
Оскільки президенти-партнери Андрій Дутко та Ілона Губич закінчили школу, тому не змогли прозвітувати, коментувала презентацію «Робота районного учнівського самоврядування в 2015-2016 навчальному році» координатор, методист Будинку дитячої та юнацької творчості Світлана Кушнір.
Заслухавши передвиборчі програми, головою парламенту діти обрали Ольгу Даців з Лішнянського НВК І-ІІІ ст., заступниками – Марію Бечкало Лішнянського НВК І-ІІІст. та Ірину Герій Модрицького НВК І-ІІІст.
Діти обрали також секретаря, голів, заступників та членів комісій.
Тож побажаємо новообраним лідерам успіхів, сил та впевненості у будь-яких корисних починаннях, розвитку та удосконалення роботи учнівського самоврядування, здійснення всіх світлих мрій і сподівань.









Немає коментарів:

Дописати коментар