пʼятницю, 3 березня 2017 р.

Відбулася нарада керівників навчальних закладів району


2 березня відбулася нарада керівників навчальних закладів району, в якій взяли участь голова районної ради Михайло Сікора, голова райдержадміністрації Володимир Шутко, перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Скоропад, депутат обласної ради, голова Дрогобицької районної організації профспілки працівників освіти і науки Ольга Грицик.
Голова райдержадміністрації Володимир Шутко подякував керівникам за належно організоване проведення опалювального сезону, приділив увагу посиленню екологічного виховання школярів. Голова районної ради Михайло Сікора також зосередив увагу присутніх на виховній роботі, зокрема, на патріотичному вихованні.
Питання профілактики недопущення спалювання сухої трави та дотримання вимог пожежної безпеки висвітлили керівник відділу цивільного захисту Андрій Ванівський та представник ДСНС.
На нараді обговорювалися робочі питання галузі освіти, які озвучили начальник відділу освіти Іван Стецко та працівники відділу. Так, І.Стецко зупинився на питанні приведення штатних розписів у відповідність до фонду заробітної плати.
Завідувач методичного кабінету Володимир Штокайло підбив підсумки ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів. Начальник відділу освіти Іван Стецко нагородив грамотами за успіхи в організації роботи з обдарованими дітьми керівників шкіл та методистів.
Завершилась робота наради цікавою презентацією методиста Наталії Жук на тему «Використання ІКТ в управлінській діяльності керівників навчальних закладів».





Немає коментарів:

Дописати коментар