середу, 1 березня 2017 р.

У Попелівському навчально-виховному комплексі пройшов тиждень екології

З метою пропагування екологічної культури, захисту навколишнього середовища, розвитку в учнів інтересу до предмету екології, любові до природи, поваги до товаришів, до їх думки, доведення значення екології в житті людини в навчальному комплексі з 20 по 24 лютого 2017 року проходив тиждень екології. За його підготовку та проведення відповідала вчитель біології та екології Віра Тупичак. Щоденні заходи мали розвивальний, виховний та пізнавальний характер.Розпочався тиждень зі шкільної лінійки, в ході якої учні були ознайомлені з планом заходів на тиждень.Наступного дня у коридорі школи було організовано фотовиставку на тему «Первоцвіти просять захисту».А продовженням свята пробудження весняних квітів у 6 класі Віра Тупичак провела цікавий урок на тему «Будова квітки».
Учні школи Христина Фридрак та Надія Бжостовська, які посіли ІІІ місце на обласній олімпіаді з екології, презентували свої екологічні проекти.
Пізнавальною, насиченою та цікавою виявилася гра «Великі перегони», під час якої учні 6-9 класів у кабінетах біології, історії, основ здоров’я, української мови та літератури, виконуючи різноманітні завдання, здійснили подорож з метою пошуку скарбів.
П’ятниця виявилась не менш цікавою, як і всі попередні дні екології. В цей день відбувся виступ учнів 9-11класів у вигляді конкурсної програми «Містер школи».
Підводячи підсумки, можна сміливо сказати, що Тиждень екології був цікавим, насиченим і, безперечно, надовго залишиться в пам’яті учнів.

Немає коментарів:

Дописати коментар