вівторок, 14 березня 2017 р.

«Свіча, запалена від серця»

Спільним обов'язком усіх громадян України є шанувати пам'ять нашого великого Пророка та глибше замислитися над його закликами і заповітами. Кожна людина зобов'язана як вносити свій вклад у вінок пам'яті Великого Кобзаря, так і керуватися його вказівками у своїх діях.
Саме тому в Добрівлянському НВК І-ІІІ с. відбувся тиждень вшанування пам'яті Т.Г. Шевченка. В рамках тижня 9 березня під керівництвом вчителя української літератури Богдани Фаринович та вчителів початкових класів відбувся конкурс читців поезії великого поета між учнями 1-6 класів.
10 березня шану Кобзареві віддали учні 7-11 класів. Літературно-музичну композицію «Свіча, запалена від серця» підготували вчитель української літератури Наталія Малиняк, педагог-організатор Тетяна Бойко, класні керівники Світлана Лучечко та Віктор Герасименко.
У залі панувала чудова атмосфера. Глядачі разом із учнями 2-3 класів побували у віртуальній подорожі «Поговоримо крізь віки»; учні із задоволенням декламували вірші Тараса Шевченка та виконували пісні на його слова. До уваги гостей свята була представлена мультимедійна презентація «Шлях до Тараса» , яка покликала сприяти формуванню в молодого покоління національної свідомості, любові до рідного народу.
Та найбільше своїм артистизмом вразили глядачів юні актори – учні 9 та 11 класів – у драматизації твору «Назар Стодоля».

Немає коментарів:

Дописати коментар