четвер, 16 березня 2017 р.

Семінар у Верхньому Дорожеві

Верхньодорожівська СЗШ І-ІІІ ст. гостинно зустрічала педагогів-організаторів шкіл району на семінарі «Загальнолюдські цінності в духовному розвитку особистості».
Директор школи Ігор Макух , сільський голова Богдан Дмитрів та вчителі зустріли гостей біля пам'ятника Таросові Шевченку. Усі разом віддали поклін генієві українського народу, адже в цей день минуло 156 років з його смерті.
Семінар розпочався з вітання директора школи. Відтак розпочалася практична частина - тренінг на тему "Загальнолюдські цінності в духовному розвитку особистості", який провела заступник з виховної роботи Любов Ледяк. В ході практичної частини педагоги-організатори були активними учасниками цікавих форм роботи. Результативно виконали в групах роботу-колаж «Загальнолюдські цінності», методом «акваріума» вирішили декілька проблемеих ситуацій. Невід’ємним елементом у роботі з дітьми є фізкультхвилинка, яку охоче виконували й педагоги-організатори. 
Після тренінгу відбулася екскурсія школою. Гості мали змогу оглянути Етнографічний музей та Музей визвольних змагань. Екскурсію для педагогів провела Теодозія Костик . У Музеї визвольних змагань можна знайти багато інформації про генерал-хорунжого УПА Дмитра Грицая-Перебийноса, який є уродженцем села Верхній Дорожів. 
Вдалим завершенням стала літературно-музична композиція "Шевченкова криниця слова не міліє", яку підготували педагоги-організатори Любов Злупко Любов та Галина Тимочко разом із учителем музики Іваном Шевцівим. Діти радо продемонстрували свої таланти: співали пісні на слова Шевченка та про нього, декламували вірші, ставили сценки. Усі присутні мали можливість ще раз доторкнутися до творчості поета, відчути магію його рядків.
Після заходу методист відділу освіти Ірина Зубрицька підвела підсумки семінару та подякувала керівництву школи й вчителям за цікавий, пізнавальний захід та за гостинний, доброзичливий прийом.



Немає коментарів:

Дописати коментар