пʼятницю, 7 квітня 2017 р.

Місячник озеленення і Дня довкілля в Грушівській СЗШ І-ІІ ст.

З метою формування екологічної культури підростаючого покоління і гуманного ставлення до довкілля в Грушівській СЗШ І-ІІ ступенів проводиться озеленення, прибирання та благоустрою і Дня довкілля.
У рамках місячника впорядковано, приведено до належного естетичного та санітарного стану навчальні території, спортивні майданчики. Висаджено багаторічні кущі та квіти. Озеленюють територію школи учні 5-9 класів та педагогічний колектив.
Учні 5 – 9 класів беруть участь в акції “Чисте село — екологія душі”, вони упорядковують і прибирають узбіччя сільських доріг.
Учнівським самоврядуванням під керівництвом вчителя історії Оксана Ільців та педагога-організатора Юліянна Шакалець упорядковано могилу Січових Стрільців, Хресну дорогу, пам'ятник Небесній Сотні.
Класними керівниками 1-9 класів проводяться виховні години на тему: “Природо, ти – наш другий дім”, “Земля — наша мати, треба її оберігати”; тренінгові заняття: “За життя без сміття”, “Хай планета наша чиста розцвітає людям на добро!”, у ході яких школярі обговорювали екологічні проблеми нашого села, висловлювали свої думки щодо забруднення та покращення екологічного стану села.
Учні школи беруть участь у акції "Посади деревце!” та “Параду квітів біля рідної школи”, під час якої було висаджено 15 хвойних та 50 фруктових дерев.
Між учнями 1-4 класів було організовано і проведено конкурс на кращий малюнок “Земля — наш спільний дім”.
Учителі трудового навчання, біології при допомозі і підтримці батьків взяли участь у природоохоронній акції “Зустрічаємо пернатих”, в рамках якої провели операції «Пташиний будиночок», «Гостинна годівничка». Найактивнішу участь взяли учні 5, 6 класів, які виготовили 12 пташиних будиночків та 8 годівничок для наших пернатих друзів.





            

Немає коментарів:

Дописати коментар