четвер, 18 травня 2017 р.

Прощавай, Букварику!

Радісно і тепло було 17 травня у Волощанському НВК І-ІІ ступенів від щасливих усмішок першокласників, а також їхніх батьків і вчителів, які зібралися в Актовій залі, щоб провести традиційне свято "Прощання з Букварем".
Прощання — це, мабуть, завжди сумно, залишається щось зна­йоме, рідне, миле, легке. А попере­ду — невідоме, незнайоме, нові від­криття, нові знання, нові друзі. Але сьогоднішнє прощання з Букварем сумним не буде, бо це — святкування перших досягнень у навчанні, а попереду ще багато шкільних років, цікавих уро­ків.
Пройшло небагато часу, як діти, учні 1 класу, прийшли до школи .Вони не вміли читати, писати. Дехто навіть не знав букв. Але тепер з радістю вони кажуть, що всі разом із першою вчителькою Ганною Івахів і допомогою батьків навчилися читати, писати, рахувати. Успішно подолали першу сходинку Країни Знань, прочитали першу і, напевно, головну книжку в своєму житті «Буквар».
Ганна Йосипівна подякувала батькам за співпрацю, побажала своїм учням успіхів у навчанні, щоб зібрані зернятка знань про­росли рясним урожаєм у май­бутньому, а тепло сьогоднішнього свята залишилося в серцях дітей — назавжди!
Привітав першокласників зі святом і директор Орест Луцик

Немає коментарів:

Дописати коментар