пʼятницю, 16 червня 2017 р.

Літній англомовний табір в Стороні

З 1 по 15 червня у Сторонянській СЗШ І-ІІ ст. працював літній мовний табір «Rainbow» («Веселка»), в якому було залучено 34 дитини. Мета табору – це створення англомовного середовища та умов для заохочення учнів до вивчення англійської мови.
Працюючи над реалізацією завдань літнього мовного табору, вчителі англійської мови Сторонянської школи Фаєк В.В. та Герляк О.М. намагалися підвищити рівень володіння англійською мовою учнів школи, зацікавити учнів, допомагати школярам здобувати необхідні мовленнєві вміння та непомітно долати мовний бар’єр, удосконалити усне мовлення дитини, поєднати навчання із захоплюючим відпочинком, розкрити таланти дітей.
Учні в таборі були поділені на 2 вікові групи: «Smile» («Усмішка») – 4-6 кл., «A Merry Team» («Весела команда») – 7-8 кл.
Кожен день у таборі розпочинався з ранкової молитви «Отче наш» на англійській мові, зарядки під музику та ранкової лінійки, де команди представляли себе, свої девізи, римівки та співали пісні.
Дні у таборі були тематичними: « День спорту», «День довкілля», «День здоров’я», «День дозвілля та відпочинку», «День України», «День Великобританії» , « День дружби».
Учні із задоволенням брали участь у іграх,спортивних змаганнях, конкурсах, проектних презентаціях. Вони збагачували свої знання з англійської мови, розв’язуючи ребуси, вікторини, відповідаючи на питання мозкової атаки. Найбільше дітям сподобалось співати українські пісні англійською мовою, вивчати нові танці. Незабутньою була екскурсія мальовничими куточками рідного села.
За час роботи у таборі вчителі намагалися показати учням інший, відмінний від шкільного стиль навчання, де наголос робиться на практичній частині і знаннях, які можна потім застосувати і в інших сферах життя.
Літній англомовний табір в Стороні
Літній англомовний табір в Стороні
Літній англомовний табір в Стороні

Немає коментарів:

Дописати коментар