понеділок, 14 серпня 2017 р.

Про участь школярів району у Всеукраїнських акціях

УКРАЇНА
ДРОГОБИЦЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВІДДІЛ ОСВІТИ
НАКАЗ
20 липня 2017 року                                                             № 259

Про участь школярів району у Всеукраїнських акціях
«Олімпійський урок» та«Олімпійський тиждень»

         На виконання доручення заступника голови Львівської обласної державної адміністрації від 17 липня 2017 року №7 щодо пропаганди здорового способу життя, поширення ідей олімпізму, розвитку олімпійського руху шляхом залучення широких верств населення до занять спортом, формування серед дітей та молоді мотивації до здорового способу життя, виховання дітей та підлітків на гуманістичних ідеалах олімпізму, а також виконання доручення прем’єр - міністра України В.Б.Гройсмана від 15.06.2017 №28829/0/1-17 до листа Національного олімпійського комітету України від 08.06.2017 №412-НК та з метою активізації ролі значення фізичної культури і спорту в суспільно-громадському житті Дрогобицького району
Н А К А З У Ю:
1. Керівникам загальноосвітніх навчальних заходів, їх заступникам, учителям фізичної культури
1.1. Забезпечити підготовку, організацію та проведення 
1.1.1. У рамках Всеукраїнської акції «Олімпійський урок» спортивно-виховних заходів: вікторин, диспутів, конференцій, усних журналів, зустрічі з видатними спортсменами, тренерами та діячами фізичної культури, міні-турніри, естафети, показові тренування з використанням олімпійських ритуалів напередодні Дня фізичної культури, який відзначають 9 вересня.
До 11 вересня 2017 року
1.1.2. У рамках Всеукраїнської акції «Олімпійський тиждень» спортивно-видовищних свят та дійств, обов’язковим елементом яких є проведення змагань і олімпійських видів спорту, семінарів, конференцій, форумів, конкурсів, пов’язаних з розвитком та пропагандою олімпійського руху.
З 09.09 до 02.10.2017 року
1.1.3. Після завершення заходів проінформувати відділ освіти Дрогобицької райдержадміністрації про підсумки Всеукраїнських «Олімпійського уроку» та «Олімпійського тижня» відповідно до форм звітності (додатки 1 та 2).
До 03.10.2017 року
2. Відповідальним за узагальнення інформації та її надсилання в управління фізичної культури та спорту призначити методиста методичного кабінету відділу освіти Михаця Ігоря Львовича.
3. Методисту Михацю І.Л., керівникам загальноосвітніх навчальних закладів :
3.1 Забезпечити висвітлення в засобах масової інформації, на сайтах навчальних закладів, відділу освіти, Дрогобицької райдержадміністрації подій, пов’язаних з проведенням заходів у рамках Всеукраїнських акцій «Олімпійський урок» та «Олімпійський тиждень».
6. Контроль за виконанням даного наказу покласти на методиста методичного кабінету відділу освіти Михаця І.Л.

 В.о. начальника відділу освіти                                     О.В.Хомишак


Немає коментарів:

Дописати коментар