четвер, 21 вересня 2017 р.

Олександр Авраменко провів майстер-клас у Попелівській школі

19 вересня до Попелівського НВК завітав Олександр Авраменко – відомий мовознавець, автор багатьох підручників з української мови і ведучий ранкових «Експрес-уроків» на «1+1».
Без перебільшення можна сказати, що Олександра Авраменка знає кожен учитель та учень українських шкіл, адже за його підручниками навчаються мільйони юних українців, за його посібниками готуються до ЗНО та його голосом лунає Всеукраїнський радіодиктант національної єдності.
Захід відвідали більше 150 учасників, серед яких були учні 5-11 класів, учителі та шанувальники рубрики Олександра Авраменка на “Сніданку з 1+1”.
Майстер-клас від Олександра Авраменка не залишив байдужим жодного школяра та вчителя школи, які були захоплені спілкуванням з відомим мовознавцем і телеведучим. У легкій та цікавій формі гість розповів про найпоширеніші помилки усного мовлення українців – кальковані кліше, русизми, неправильні наголоси. За правильні відповіді діти отримали цінні подарунки – посібники з автографом від автора, а всі решта мали змогу придбати книжки, отримати автограф і сфотографуватися.
Організатор заходу, заступник директора з виховної роботи Віра Тупичак, яка й запросила Олександра Авраменка до школи, вважає, що вдосконалювати мову необхідно протягом усього життя, вчитися ніколи не пізно. Досконале володіння рідною мовою є запорукою успіху і ознакою високої культури.






Немає коментарів:

Дописати коментар