вівторок, 12 вересня 2017 р.

Підбузький "Водограй" побував на Чорному морі

Танцювальний колектив «Водограй» Підбузького НВК І-ІІІ ст. повернувся з відпочинку на Чорному морі в Одеської області, де відбувся ІІІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс народної та сучасної хореографії та вокально-хорового мистецтва «Татарбунарські викрутаси - 2017».
Західний колорит, драйвова музика та шалені танці учасників сколихнули південний берег. Справжні хореографічні викрутаси показували і гості, і господарі, і, навіть, журі фестивалю. В рамках відпочинку відбулися також конкурс української народної інсценізованої пісні, День Нептуна, День навпаки. Діти оздоровилися, набралися енергії від води і сонця, познайомилися з іншими учасниками фестивалю, здружилися. Несподівано в юних танцюристів розкрилися таланти вокалістів, звукорежисерів, дизайнерів, спортсменів.
Школярі організовано відпочивали на морі, на пляжі, у таборі. Приємним сюрпризом від організаторів конкурсу стала пінна вечірка та похід на водні атракціони. Діти захоплено й радісно (проте відповідально й безпечно) стрибали, танцювали, брали участь у колективних дійствах.
Директор Підбузького НВК І-ІІІ ст. Богдана Іваськів щиро вдячна заступнику директора з виховної роботи та художньому керівнику Марії Галатяк, учителю Іванні Федишин та батькам, які взяли на себе відповідальність за дітей у цій подорожі, та бажає танцювальному колективу «Водограй» нових перемог і ще безліч цікавих поїздок.


Немає коментарів:

Дописати коментар