пʼятницю, 22 вересня 2017 р.

Відбулася звітно-виборча конференція учнівського самоврядування Дрогобицького району

Учасників конференції привітав начальник відділу освіти Іван Стецко. Він запропонував зібрати думки дітей та розробити методичні рекомендації щодо виховної роботи в районі, зазначив, що діти повинні бути ініціаторами виховних заходів, побажав щоб у їхніх серцях народилися цікаві ідеї.
Головний спеціаліст відділу освіти Тарас Шуст запропонував організовувати заходи національного, військово-патріотичного, правового, релігійного спрямування. Побажав, щоб справи школярів проходили через голову, руки та серце.
Голова парламенту Ольга Даців, її заступник Марія Бечкало та голови комісій звітували про свою роботу в усній формі та у формі презентації.
Заслухавши передвиборчі програми, головою парламенту діти обрали Олесю Унятицьку з Лішнянського НВК І-ІІІ ст., заступниками - Остапа Шиба та Ірину Герій з Модрицького НВК І-ІІІ ст.
Парламентарі також обрали секретаря, голів, заступників та членів комісій.
Тож побажаємо новообраним лідерам успіхів, сил та впевненості у будь-яких корисних починаннях, розвитку та удосконалення роботи учнівського самоврядування, здійснення всіх світлих мрій та сподівань.

Немає коментарів:

Дописати коментар