пʼятницю, 29 вересня 2017 р.

Педагогів району привітали з професійним святом

У районному народному домі відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти. Благословив та подякував освітянам за працю о.Василь Полянко. Від районної державної адміністрації на чолі з Володимиром Шутком, який сьогодні перебуває на колегії в ЛОДА, педагогів району привітав перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Скоропад. Він зазначив, що для кожного вчителя усвідомлення того, що його праця не змарнована, що його учень досягнув чогось більшого, є величезним щастям. “Бажаю Вам, щоб Ваші учні відчували і розуміли, що Ви, у переважній більшості, даєте їм не лише знання, а й віддаєте часточку свого серця, своєї душі, а навіть — свого життя,” - сказав Віталій Скоропад.
Педагогів привітали голова районної ради Михайло Сікора, начальник відділу освіти Іван Стецко, депутат обласної ради, голова профспілки працівників освіти району Ольга Грицик.
Кращі педагогічні працівники отримали грамоти відділу освіти, а директор Нагуєвицької спецшколи-інтернату Ігор Роскіп — грамоту департаменту освіти і науки облдержадміністрації.
Митці району привітали педагогів пісенними творами.




Немає коментарів:

Дописати коментар