середу, 11 жовтня 2017 р.

Нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи навчальних закладів Дрогобицького району

10 жовтня відбулася нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи загальноосвітніх навчальних закладів Дрогобицького району. Начальник відділу освіти райдержадміністрації Іван Стецко зупинився на змінах, які відбудуться в освіті у зв’язку з прийняттям нового Закону України «Про освіту».
Завідувач методичним кабінетом Володимир Штокайло розповів про І та ІІ етапи Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, особливості конкурсу «Вчитель року – 2018». Конкурс проводиться в номінація: «Українська мова та література», «Німецька мова», «Фізика», «Фізична культура». Вперше до 22 жовтня його учасникам слід зареєструватися на платформі Конкурсу, створивши свій профіль в освітній мережі для вчителів Microsoft, на якому слід розмістити відео-резюме.
Спеціаліст відділу освіти Тарас Шуст та методист Ігор Михаць повідомили присутніх про заходи щодо святкування 75-річчя УПА та Дня захисника України.
Про мережу ЗНЗ, класів та їх наповнюваність у 2017-2018 н.р. доповіла методист Дарія Грицик.
На питаннях особливостей курсової перепідготовки педагогічних працівників у 2017-2018 н.р. зупинилася методист Світлана Павлюх.

Немає коментарів:

Дописати коментар