пʼятницю, 6 жовтня 2017 р.

Нарада керівників навчальних закладів Дрогобицького району

5 жовтня відбулася нарада керівників загальноосвітніх навчальних закладів Дрогобицького району. Начальник відділу освіти райдержадміністрації Іван Стецко підвів підсумки управлінської діяльності керівників шкіл у 2016-2017 навчальному році та окреслив основні завдання щодо організації педагогічного процесу у 2017-2018 навчальному році. Особлива увага була приділена підготовці закладів освіти до початку опалювального періоду та осінньо-зимового сезону. В.о. начальника господарської групи відділу освіти Оксана Данилів розповіла про проведену роботу з цього питання.
Депутат Львівської обласної ради, голова Дрогобицької районної організації освітянської профспілки Ольга Грицик приділила увагу співпраці профспілок з відділом освіти у проведенні тарифікації педагогічних працівників.
Спеціалісти відділу освіти Людмила Коник-Осадча, Ярослав Куцик, Тарас Шуст повідомили присутніх про роботу закладів освіти щодо охоплення дітей та підлітків шкільного віку навчанням, про забезпечення належного санітарного, епідемічного благополуччя та протипожежного захисту у навчальних закладах району, про організацію виховної роботи.
Про мережу ЗНЗ, класів та їх наповнюваність у 2017-2018 н.р. доповіла методист Дарія Грицик.
Підсумувала результати зовнішнього незалежного оцінювання у 2017 році методист Любов Маркович. Методист Володимир Новаковський зупинився на проведеній роботі керівниками ЗНЗ щодо комплектування педагогічних кадрів, обслуговуючого персоналу у 2017-2018 н.р.



Немає коментарів:

Дописати коментар