вівторок, 7 листопада 2017 р.

Дослідницька робота попелівської школярки отримала призове місце на столичному природничому форумі

1-3 листопада 2017 року в Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді у м. Києві, пройшов ІІ етап Всеукраїнського біологічного форуму учнівської та студентської молоді «Дотик природи».
Участь у конкурсі брали учні загальноосвітніх, позашкільних, професійно-технічних, студенти вищих навчальних закладів всіх областей України, які мали досвід дослідницько-експериментальної роботи в галузях природничих наук. Очний етап проходив у вигляді публічного портерного (стендового) захисту авторських проектів
У фіналі було представлено 164 наукових проекти (159 учасників).
Львівщину представляла делегація з чотирьох учасників. Серед них - учениця 10 класу Попелівського навчально-виховного комплексу І-ІІІ ступенів Анастасія Сопотницька. Вона захищала науково-дослідницький проект на актуальну тему «Іспанські слимаки», керівник - вчитель біології та екології Віра Тупичак. Школярка з Дрогобиччини привезла на конкурс слимака та перед членами журі і всіма присутніми наочно продемонструвала один із методів боротьби з цим шкідником. Всі були вражені від побаченого.
Ґрунтовна робота була належно оцінена. Юна дослідниця привезла на Львівщину призове ІІІ місце у категорії зоологія. Крім призового місця школярка отримала найбільшу кількість голосів незалежного журі (учасники та керівники делегацій) та була вдруге відзначена на конкурсі.



Немає коментарів:

Дописати коментар