пʼятницю, 3 листопада 2017 р.

Тренінг у Рихтицькій школі

Нещодавно у Рихтицькій СЗШ І-ІІІ ст. було проведено тренінг "Використання хмарних сервісів Microsoft Office 365 в освітньому процесі".
Учасники тренінгу познайомилися та написали побажання, використовуючи інтерактивну дошку Padlet. Усі завдання для тренінгу вони знаходили у бібліотеці створеного блокнота OneNote Online, а потім на своїх сторінках публікували виконання завдань. Дуже сподобалося вчителям створювати презентації у Sway, опитувалиники у Forms та інше. А координація тренінгу, спілкування і співпраця здійснювалися у Teams. Із задоволенням освітяни позмагалися, відповідаючи на цікаві питання, створені у сервісі Kahoot.
Разом з вчителями Дрогобицького району активно навчалися також наші гості з Луганщини. Світлана Корсунь, заступник директора з навчально-виховної роботи початкових класів Кремінської школи-гімназії Кремінської районної ради Луганської області, та Юрій Гашков, учитель інформатики Кремінської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №2, приїхали на Дрогобиччину у рамках проекту «Змінимо країну разом». На тренінг до освітян завітав начальник відділу освіти Іван Теодорович Стецко і побажав гостям та вчителям району плідної праці та творчих успіхів.
На наступний тиждень планується проведення ще одного тренінгу для вчителів інформатики району.

Немає коментарів:

Дописати коментар