вівторок, 23 січня 2018 р.

День Соборності України у Попелівському НВК

Відзначення Дня Соборності – це не тільки важлива суспільна потреба, а й наш моральний обов'язок кожного українця берегти світлу пам'ять про незліченні жертви, покладені українським народом на вівтар незалежності, соборності держави.
22 січня у Попелівському НВК з нагоди Дня Соборності України відбулися різні заходи. Класні керівники 1-11 класів провели виховні години «День соборності України – символ національного єднання українського народу», виставка плакатів «Ми єдині», відео-уроки «Моя Україна. У шкільній бібліотеці організована виставка літератури на тему: "Україна - єдина країна».
А учні 11 класу під керівництвом класного керівника та вчителя історії Бориславської Марії підготували та провели загальношкільну лінійку «Україно, твоя доля – єдність злагода і воля», метою якої було донести до свідомості учнів ідею Соборності як загальнонаціональної мрії боротьби за єдину соборну, вільну і незалежну Україну. Випускники познайомили присутніх з визначними фактами державотворення, показали відеоролик про боротьбу українського народу за соборність своїх земель, як одну із сторін нашого минулого. І ці сторінки ми не повинні забувати – зазначила заступник директора з виховної роботи Віра Тупичак.
Цей день пробудив у школярів почуття патріотизму, шани до свого народу і своєї країни…




Немає коментарів:

Дописати коментар