четвер, 22 лютого 2018 р.

Про підсумки проведення ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2017/2018 н.р.

ДРОГОБИЦЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ВІДДІЛ ОСВІТИ
Н А К А З
21.02.2018                                                                                          № 87      
Про підсумки проведення ІІІ етапу
Всеукраїнських учнівських олімпіад з
навчальних предметів у 2017/2018 н.р.
На виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 02 серпня 2017 року № 1112 “Про проведення Всеукраїнських учнівських олімпіад і турнірів у 2016/2017навчальному році”, відповідно до Умов проведення І-ІІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, затверджених наказом головного управління освіти і науки від 25.09. 2012 р. № 756 ( зі змінами і доповненнями), спільного наказу департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації від 27.12.2017 року № 07-01/627 та Львівського національного університету ім.І.Франка від 28.12.2017 року № 0-157, відповідно до Умов проведення І-ІІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, затверджених наказом головного управління освіти і науки Львівської облдержадміністрації від 25.09.2012 р. № 756 (із змінами і доповненнями), наказу відділу освіти Дрогобицької райдержадміністрації від 03.10.2017 року №330 «Про проведення І та ІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів у 2017/2018 навчальному році» та з метою пошуку, підтримки, розвитку творчого потенціалу обдарованої молоді з 20 січня до 18 лютого 2018 року на базі Львівського національного університету, Українського католицького університету, НВК «Гроно» м. Львова проведено ІІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів: української мови і літератури, іноземних мов, історії, математики, біології, екології, економіки, фізики, астрономії, хімії, географії, інформатики, трудового навчання, інформаційних технологій, правознавства, християнської етики. У зв’язку з тим, що польська, російська та іспанська мови у ЗНЗ району не викладаються, школярі не приймали участь в цих олімпіадах. Результати школярів Дрогобицького району у ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад із більшості навчальних предметів свідчать про належний рівень знань учасників змагань. Значна частина учасників олімпіади успішно виконали завдання, виявили глибоке розуміння законів, теорій, продемонстрували вміння творчо застосовувати теоретичні знання на практиці, обґрунтовувати отримані результати, робити узагальнення та висновки, відстоювати власну думку. 
У ІІІ етапі олімпіад взяли участь 54 учнів з загальноосвітніх навчальних закладів району. 6 з них стали переможцями ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів та нагороджені 8 дипломами 
І ступеня – 1 диплом: з історії - учень 11 класу Підбузького НВК Бабій Роман Михайлович, вчитель Кундик М.Д.;
ІІ ступеня – 2 дипломи: з правознавства учень 11 класу Доброгостівської СЗШ І-ІІІ ст. Гарасим’як Роман Миколайович, вчитель Гундер Г.Ф.;
з екології учениця 10 класу Попелівського НВК І-ІІІ ст. Сопотницька Анастасія, вчитель Тупичак В.Л.; 
ІІІ ступеня - 5 дипломів:
з української та англійської мов– учениця 10 класу Меденицької СЗШ І-ІІІ ст. Луців Ірина Іванівна, вчителі Вайда Г.С. та Добромільська О.І.;
з французької мови - учениці Доброгостівської СЗШ І-ІІІ ст. 9 класу Тимишин Діана Олегівна та 10 класу Хандоняк Наталія Василівна, вчитель Прокопів Н.Б.;
з біології - учениця 10 класу Доброгостівської СЗШ І-ІІІ ступенів Хандоняк Наталія Василівна, вчитель Дуда М.І.
Добрі результати участі у ІІІ етапі показали школярі з іноземних мов, історії, української мови, правознавства, біології, екології.
     
Виходячи з вищевикладеного


НАКАЗУЮ:


1. Директорам ЗНЗ:
1.1.Проаналізувати результати участі команд у ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів.
1.2. До 01.09.2018 року спільно з керівниками методичних об’єднань розробити заходи щодо систематичної роботи із обдарованими і здібними дітьми у 2018/2019 н.р.
2. Відділу освіти, методичному кабінету відділу освіти:
2.1. Проаналізувати результати ІІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів із керівниками ЗНЗ та на нарадах з керівниками районних методичних об’єднань учителів – предметників.
2.2. Продовжувати роботу постійно діючих семінарів щодо роботи з учителями – предметниками з питань підготовки школярів до участі в олімпіадах з навчальних предметів.
2.3. Врахувати результативність підготовки школярів до олімпіад учителями -предметниками під час проходження ними чергової атестації.
3. Оголосити подяку за організацію роботи із обдарованими дітьми
3.1. Директорам Доброгостівської СЗШ І-ІІІ ст. Савчук С.Я., Меденицької СЗШ Лешку Л.С., Підбузького НВК Іваськів Б.М., Попелівського НВК Марківу О.І.
3.2. Учителям
- французької мови Прокопів Наталії Богданівні (Доброгостівська СЗШ І-ІІІ ст.),
- англійської мови Добромільській Оксані Ігорівні (Меденицька СЗШ І-ІІІ ст.),
- біології Ільків Аллі Петрівні (Доброгостівської СЗШ І-ІІІ ст.),
- історії Кундик Марії Дмитрівні (Підбузький НВК І-ІІІ ст.),
- української мови Вайді Галині Степанівні (Меденицька СЗШ І-ІІІ ст.),
- правознавства Гундер Ганні Федорівні (Доброгостівська СЗШ І-ІІІ ст.),
- екології Тупичак Вірі Любомирівні (Попелівський НВК І-ІІІ ст.),
4. Наказ розмістити на сайті відділу освіти Дрогобицької РДА.
5. Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою.

 Начальник відділу освіти                                                                І.Т.Стецко


Немає коментарів:

Дописати коментар