вівторок, 20 березня 2018 р.

Школярі Попелівського НВК переглянули фільм "Кіборги"

За спияння департаменту внутрішньої та інформаційної політики ЛОДА нещодавно 50 школярів Попелівського НВК у супроводі заступника директора з виховної роботи Віри Тупичак, педагога-організатора Наталії Біликівської та вчителя історії Марії Бориславської відвідали Львівський кінотеатр «Сокіл» і переглянули художній фільм Ахтема Сеітаблаєва за сценарієм Наталії Ворожбит про оборону Донецького аеропорту під час війни на Донбасі «Кіборги».
На одному диханні присутні в залі переглянули стрічку, яка наскрізь проникнута духом патріотизму і мужності українців, таких різних за віком, походженням, соціальним статусом, але згуртованих у важкий час – любов'ю до України. Без сліз неможливо дивитися, настільки наповнений всіма подробицями фільм, який змушує усвідомити те, наскільки дійсно потрібно любити свою державу, поважати та захищати те, що у нас є.
«Фільм дуже сподобався і вчителям, і учням. Ми всі плакали, емоції дуже сильні. Прикро, що у 21 столітті відбуваються такі події», - зазначила Віра Тупичак.
Школярі Попелівського НВК переглянули фільм «Кіборги»
Школярі Попелівського НВК переглянули фільм «Кіборги»
Школярі Попелівського НВК переглянули фільм «Кіборги»

Немає коментарів:

Дописати коментар