четвер, 31 травня 2018 р.

Відбувся районний етап фіналу військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

Відбувся районний етап дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл ” (“Джура”). У фіналі зійшлися шість найкращих роїв учнів загально - освітніх навчальних закладів І-ІІІ ступенів, які вибороли це право на зональних змаганнях.
До програми було включено дев’ять видів змагань : впоряд (стройова підготовка), дужання (перетягування канату), стрільба з пневматичної гвинтівки, козацько-туристська смуга перешкод, інтелектуальні змагання та змагання рятівників, конкурси кашоварів , Добре діло та таборування. Загальне перше місце виборов рій Новокропивницького НВКІ-ІІІ ст. (виховники рою Ірина Юрчак та Андрій Ліщинський) , другими стали члени рою з Нижньогаївського НВК І-ІІІ ст.(виховники рою Галина Кусько та Роман Візер), а третіми – соколята з Уличнянської СЗШ І-ІІІ ст. (виховники рою Михайло Робур та Роман Хоньків) .
Кращими у впоряді (стройова підготовка) став рій з Новокропивницького НВК І-ІІІ ст., у змаганні “Рятівник” першість розділили рої з Новокропивницького НВК І-ІІІ ст. та Нижньогаївського НВК І-ІІІ ст., грі “Відун” та у козацько-туристичній естафеті кращими стали козачата з Рихтицької СЗШ І-ІІІ ст. У грі на дужання (перетягування канату) та в конкурсі Добре діло переміг дружній рій з Уличнянської СЗШ І-ІІІ ст.. Найвлучнішими (стрільба з пневматичної гвинтівки) були рої з Новокропивницького НВК І-ІІІ ст. та Нижньогаївського НВК І-ІІІ ст. Найкращий табір створили члени рою Новокропивницького НВКІ-ІІІ ст., а найсмачніший куліш готують в Нижньогаївському НВК І-ІІІ ст. Тепер рій Новокропивницького НВКІ-ІІІ ст. буде відстоювати честь району на обласних змаганнях.




Немає коментарів:

Дописати коментар