пʼятницю, 18 жовтня 2019 р.

Змагання з футболу серед учнів загальноосвітніх шкіл Дрогобицького району


Вже другий рік поспіль на стадіоні Добрівлянського НВК І-ІІІст. відбуваються змагання з футболу серед учнів загальноосвітніх шкіл Дрогобицького району, присвячені Дню захисника України.
       Це свято було започатковане минулого року небайдужими до спортивного життя села випускниками школи. Цього разу вони  також стали меценатами футбольного турніру.
       Юні спортсмени з тринадцяти шкіл району в хорошому настрої прибули на змагання за перехідний кубок «Зодота осінь».
       Під час урочистої частини дітей привітав вчитель фізичної культури Добрівлянського НВК Віктор Герасименко. Він побажав учасникам хорошої гри, успіхів та волі до перемоги. Особливим гостем змагань був Буряк Богдан мешканець с.Добрівляни, воїн-атовець, який і нагородив переможців.
       На футбольному майданчику відбулася серйозна спортивна боротьба. Юні футболісти демонстрували хорошу фізичну підготовку, витривалість, наполегливість, волю до бажаної перемоги.

      Перемогу у турнірі святкували юні футболісти Лішнянської школи, які отримали перехідний кубок. Друге місце у команди Нагуєвицької СШ, третє здобули гравці з Літині. Учасники турніру були нагороджені грамотами, кубками та медалями.



Немає коментарів:

Дописати коментар