четвер, 14 листопада 2019 р.

«Осінні фантазії» у Нижньогаївському НВК І-ІІІ ст.





До нас прийшла осінь. Це дуже гарна пора року. Вона одягла природу в  жовтий, золотий, коричневий, багряний кольори.
Різнобарвною, різноликою, строкатою могли побачити Королеву Осінь  усі, хто побував на виставці осінніх експозицій «Осінні фантазії», що проходила  у Нижньогаївському НВК І-ІІІ ст.  Роботи, представлені учнями 1-5 класів,  були дуже різними – і за тематикою, і за матеріалом, з якого виконані, і за власне застосованими техніками. Але об’єднувало їх одне – бажання щось зробити, показати себе, проявити власну думку, творче мислення, індивідуальність.
Нікого не залишили байдужим різнокольорові , чудові букети з елементами художнього оформлення, складні квітково-фруктові композиції, прикрашені дарами осені, пожовклим листям. Деякі роботи сповнені глибоким символічним змістом, інші – тонким гумором, проте всі відзначаються національним колоритом.
Були відзначені  всі композиції й у різних номінаціях, зокрема, за креативність, підтримання народних та фольклорних традицій, найкраще втілення ідеї конкурсу, оригінальність та нестандартний підхід, естетичний смак, яскравість вирішення теми, розмаїття експозиції тощо.


Немає коментарів:

Дописати коментар