четвер, 1 жовтня 2020 р.

У Дрогобицькому районі створено Центр професійного розвитку педагогічних працівників

 


Сесія Дрогобицької районної ради 11 вересня прийняла рішення про створення комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» (замість ліквідованого методкабінету відділу освіти).

29 вересня у відділі освіти було проведено конкурс на посаду директора Центру, практичного психолога та консультантів. Центри професійного розвитку покликані стати ще однією можливістю для педагогів розвиватись професійно та особистісно. Необхідність такого поступу продиктована і українськими освітніми реформами, і світовим принципом освіти впродовж життя, який дозволяє лишатись конкурентоспроможним фахівцем.

Новостворений Центр – це комунальна установа, засновник - Дрогобицька районна рада.

Переможцем у конкурсі на посаду директора Центру професійних працівників стала Любов Маркович. Конкурсантів (претендентів на посаду консультанта Центру професійного розвитку педагогічних працівників) перевіряли на знання законодавства у сфері ЗЗСО, ДЗО, ПЗО, методику викладання предметів, рівень володіння інноваційними технологіями, ІКТ.

Конкурсанти висловлюють щиру вдячність голові Дрогобицької районної ради Михайлові Сікорі за підтримку, розуміння та бажання розвивати систему освіти Дрогобиччини.



Немає коментарів:

Дописати коментар