середу, 4 березня 2015 р.

Семінар учителів економіки

Відбувся семінар учителів економіки

2 березня на базі методичного кабінету відділу освіти відбувся семінар учителів економіки на тему «Створення інноваційного простору у школі – крок до успішної самореалізації учнів».
Досвідом роботи поділилася вчитель економіки та математики Новокропивницького НВК І-ІІІ ст. Надія Василишин. Вона проаналізувала використання інформаційних технологій на різних етапах уроку економіки. До уваги учасників семінару вчителем була представлена презентація уроку «Виробничі ресурси: земля, праця, капітал, здатність до підприємницької діяльності».
Учителька географії та економіки Уличненської СЗШ І-ІІІ ст. Тетяна Сирватка провела тренінг «Всеукраїнський тиждень фінансової грамотності та заощаджень в Україні», мета якого - формування у підростаючого покоління основ економічного мислення, яке дозволить їм приймати раціональні рішення стосовно розподілу та використання отриманих доходів, сприятиме отриманню навичок заощадження задля примноження власних коштів та задоволення своїх потреб у майбутньому.
Застосування інформаційних технологій дозволяє реалізувати диференційований підхід до учнів з різним рівнем готовності до навчання.
Відбувся семінар учителів економіки
Відбувся семінар учителів економіки

Немає коментарів:

Дописати коментар