понеділок, 21 березня 2016 р.

СВІЙ ДОСВІД ПРЕЗЕНТУЮТЬ УЧИТЕЛІ ЗАРУБІЖНОЇ ЛІТЕРАТУРИ

Днями відбувся районний семінар учителів зарубіжної літератури, на якому презентували свій досвід педагоги, які атестуються у 2016 році на вищу кваліфікаційну категорію.

Значним практичним спрямуванням і доцільністю відзначаються напрацювання вчителя Грушівської СЗШ І –ІІ ст. Ірини Летнянчин щодо формування ключових життєвих компетентностей як засобу розвитку творчих здібностей учнів.
У руслі сучасних вимог до уроку йде використання інтерактивних методів на заняттях із зарубіжної літератури вчителем Попелівського НВК І-ІІІ ст. Тетяною Петруняк. Цікавими є творчі знахідки вчителя цієї ж школи Лесі Садової з проблеми «Поглиблене вивчення та аналіз художнього тексту з елементами компаративістики».
Слід відзначити ґрунтовний науковий підхід до роботи над методичною проблемою «Гра як засіб активізації розумової діяльності учнів на уроках зарубіжної літератури» педагога Михайлевицької СЗШ І-ІІ ст. Ірини Новосвєтлової.
Методист відділу освіти Володимир Новаковський висвітлив позитивні можливості музейної педагогіки у позакласній роботі з зарубіжної літератури.                                                                                                
Вислови - Фрідріх Шиллер

Немає коментарів:

Дописати коментар