понеділок, 21 березня 2016 р.

Тиждень математики у Новокропивницькому навчально-виховному комплексі


         Глибоко осягнути межі цієї стародавньої науки можна лише крізь призму минулого, яке в невимушеній атмосфері тісно переплітається із сьогоднішнім днем. «Математика – цариця наук», - саме під таким гаслом у Новокропивницькому НВК І-ІІІст. пройшов тиждень математики, який організувала та провела вчитель математики та інформатики Марія Максим’як.
Захід розпочався з відео презентації «Цікаві факти про видатних математиків». Математичний турнір «Найкращий математик - 2016» допоміг визначити найерудованішого у царині наук. «Математичне шоу» сприяло усвідомленню учнів на скільки цікавим, важливим є цей предмет.
А допомагали у проведенні вчителі-предметники О.І.Томин, яка провела гру «О, щасливчику!» і Н.Р.Василишин , яка підготувала «Математичний турнір». 
Учні 5-11 класів підготували тематичні газети з математичними цікавинками , взяли участь у конкурсі на виготовлення геометричних фігур та написання казок і віршів про математику.
Кращі учні – переможці конкурсів, вікторин, ігор, змагань були нагороджені грамотами , медалями та призами.
Проведення інтелектуальних ігор, розваг, конкурсів сприяло удосконаленню й урізноманітненню розумової діяльності учнів: уяви, спостережливості, розвивало їхні важливі якості мислення. Всі учасники переконалися, що будь-яка діяльність дитини буде успішною тоді, коли вона здійснюється без примусу і дарує радість відчути себе переможцем, творцем.




Немає коментарів:

Дописати коментар