пʼятницю, 4 березня 2016 р.

РАДЯТЬСЯ УЧИТЕЛІ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ

Нещодавно методистами методичного кабінету та Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти проведено семінар для вчителів англійської мови, які викладають в дев’ятих-одинадцятих класах з метою ознайомлення їх з вимогами до проведення державної підсумкової атестації та підготовки до ЗНО-2016.
     За словами Алли Юрченко, методиста Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти, в квітні відбудеться пробне тестування з іноземних мов. На семінарі розглядалися особливості роботи з автентичним матеріалом для читання, враховуючи всі типи вправ. Присутні отримали методичні матеріали з видами тестів та вимогами до критеріїв оцінювання.
Методист Любов Маркович акцентувала увагу вчителів іноземних мов на тому, що 2016-й рік оголошено Роком англійської мови в Україні та ознайомила їх з наказом відділу освіти «Про затвердження плану заходів щодо проведення Року англійської мови в загальноосвітніх закладах району», спрямованих на популяризацію та активізацію вивчення англійської мови.

Немає коментарів:

Дописати коментар