вівторок, 31 травня 2016 р.

У школах району пролунав останній дзвоник

       Традиційно в останній тиждень травня по всій Україні у школах лунає останній дзвінок. Прощаються зі школою сьогодні і випускники Дрогобицького району. За традицією, у кожній школі учні прийшли у вишиванках, вишикувалися на святкову лінійку, яка розпочалася виконанням гімну України.
«Сьогодні для тих, хто закінчує школу, насправді, настають дуже відповідальні дні. Яким буде ваш завтрашній день, залежить лише від вас», - з такими словами до випускників Підбузької школи звернувся голова Дрогобицької райдержадміністрації Володимир Шутко, який також побажав школярам успішного втілення в життя своїх задумів.
Привітали випускників, їхніх батьків, педагогічний колектив з цим святом місцеві священики, директор школи Богдана Васьків.
Разом з директором Богданою Васьків, депутатом районної ради, учасником АТО Миколою Шніцером голова райдержадміністрації провів нагородження кращих учнів та педагогів, випускників.
Після шкільного свята Володимир Шутко відвідав село Сторона, де зустрівся з директором Іриною Мицак, педагогами місцевого навчального закладу та ознайомився з ходом завершення будівництва нового приміщення школи.

Немає коментарів:

Дописати коментар