четвер, 26 травня 2016 р.

Молитовна зустріч учнівської молоді

        У травні спливає третя річниця від дня заснування клубу юних знавців Біблії «Світло від світла». Команди учнівської молоді з міст Дрогобича, Трускавця, Борислава, Самбора, Дрогобицького, Старосамбірського, Турківського, Сколівського, Мостиського районів змагаються, щоб здобути перемогу.
Символом клубу є перехідна Біблія, яка вручається команді – переможцю. Протягом року вчитель християнської етики організовує для команди заняття «Сторінками Біблії». Такі ж заняття організовуються і для інших команд з метою підготовки до змагань.
Прислухаючись до навчання Церкви, читаючи Бібілю як джерело сили і миру, молодь не лише здобуває знання. Діти застосовують Книгу Книг у своєму житті, щоб осягнути ласку Божу і великий Божий дар – дар віри.
Адже «віра відкриває нам те, що правдиве і від щирої віри народжується любов, бо той, хто істинно вірить в Бога, ніколи не погодиться віддалитися від любові» (Іван Золотоустий).
Нещодавно в центрі молоді м. Дрогобича відбулось третє засідання клубу юних знавців Біблії «Що? Де? Коли?». Отець І. Гнатів прочитав молитву благословення і побажав учасникам команд добрих і чесних змагань. Організатором клубу є голова комісії в справах шкільництва п. Люба Войтко, яка ознайомила учасників команд з правилами гри.
Членами журі були вчителі християнської етики та священики, які приїхали в центр молоді з різних парафій.
Переможцем змагань стала збірна команда учнів шкіл м. Дрогобича. У минулому 2015 році перемогла команда з м. Трускавця, а в 2014 році – команда, яка представляла Дрогобицький район – учні Лішнянського НВК.



Немає коментарів:

Дописати коментар