четвер, 16 березня 2017 р.

Шкільна економічна освіта – інвестиція в майбутнє

16 березня у методичному кабінеті відділу освіти Дрогобицької райдержадміністрації під керівництвом методиста Марії Галушки відбувся семінар - практикум учителів економіки на тему «Шкільна економічна освіта - інвестиції в майбутнє".
З питанням «Податки та оподаткування» виступили Наталія Іванців, головний державний інспектор організаційного сектору та Галина Садлівська, головний державний інспектор відділу обслуговування платників Дрогобицької ОДПУ. Учителі мали можливість у формі питання-відповіді дізнатися про зміни у теперішньому «Податковому кодексі».
Учитель економіки Надія Василишин (Новокропивницький НВК I-III ст.) продемонструвала «Міжпредметні зв’язки у шкільному курсі економіки і методику їх використання», за допомогою яких учні вчаться бачити схожі закони і закономірності в розвитку тих або інших процесів та явищ. 
Учитель економіки Оксана Нижник (Добрівлянський НВК I-III ст.) поділилась досвідом проведення ділових ігор та складанням бізнес-планів для підготовки молоді до життя і праці у сучасному суспільстві, відповідальних громадян, які прийматимуть ефективні рішення за допомогою економічних знань.
Підсумовуючи роботу семінару-практикуму методист Марія Галушка зазначила, що загальні економічні знання потрібні кожному учневі незалежно від його життєвого та професійного вибору.


Немає коментарів:

Дописати коментар