середу, 3 травня 2017 р.

Переможець змагання допризовників отримав право на безкоштовне навчання в Дрогобицькій автошколі

Змагання допризовників – учнів загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІІ ступенів району в четвер, 27 квітня, відбулися на базі Лішнянського НВК та були організовані відділом освіти Дрогобицької районної державної адміністрації. 95 майбутніх захисників Вітчизни з усіх дев’ятнадцяти ЗНЗ І-ІІІ ст. змагалися у допризовному чотириборстві.
На урочистому відкритті змагань після виконання державного гімну України перед майбутніми воїнами виступили методист методкабінету відділу освіти Ігор Михаць, учасник АТО, старший офіцер відділу офіцерів запасу і кадрів Дрогобицько-Бориславського ОРВК Ярослав Фояк та голова Дрогобицької районної організації Товариства Сприяння Обороні України, директор Дрогобицької автошколи Роман Крохта, які привітали учнів та побажали їм успішних виступів. Головний меценат змагань Роман Крохта повідомив, що абсолютний переможець отримає сертифікат на безкоштовне навчання в автошколі в категорії «С», що стало додатковим стимулом до перемоги.
Змагання в усіх видах чотириборстві проходили в цікавій та напруженій боротьбі.
Першість у стрільбі з пневматичної гвинтівки поділили допризовники Меденицької СЗШ І-ІІІ ст. (учитель захисту Вітчизни Ігор Маліш) та Рихтицької Сзш І-ІІІ ст. (учитель Михайло Нечипір), найсильнішими у підтягуванні на перекладині стали юнаки з Доброгостівської СЗШ І-ІІІ ст. (учитель Микола Котормус), а найвитривалішими у легкоатлетичному кросі стали допризовники з Уличненської СЗШ І-ІІІ ст. (учитель Михайло Робур). Як і на минулорічних змаганнях, найдальше метали гранату школярі з Довжанської СЗШ І-ІІІ ст. (учитель Віталій Зубрицький).
Другий рік поспіль перше місце у загальнокомандному заліку виграють допризовники Уличного. Друге загальнокомандне місце вибороли учні з Доброгостова, а третіми стали юні спортовці з Рихтич. Добру підготовку і вправність продемонстрували допризовники з Меденич, Довгого, Добрівлян, Нового Кропивника та Опаки.
Першість в особистому заліку виборов Ростислав Чапля з Рихтицької СЗШ І-ІІІ ст.. Друге місце посів учень Добрівлянського НВК І-ІІІ ст. Ігор Захарія, а на третьому місці – Максим Сус з Меденицької СЗШ І-ІІІ ст., які і стали найкращими допризовниками Дрогобицького району.
Методист методкабінету відділу освіти Ігор Михаць, учасник АТО Ярослав Фояк вручили учасникам грамоти, а голова Дрогобицької районної організації ТСОУ Роман Крохта, нагородив переможців кубками та вручив чемпіону в особистому заліку Ростиславу Чаплі диплом-сертифікат на безкоштовне навчання в автошколі. Фахівець відділу організаційної роботи, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Сергій Матійко передав військо-патріотичну літературу, отриману з облдержадміністрації, усім навчальним закладам, які брали участь в змаганнях. 
Особлива подяка за допомогу в організації проведення змагань головному спеціалісту структурного підрозділу молоді та спорту Дрогобицької райдержадміністрації Олегу Войтечку.

Немає коментарів:

Дописати коментар