середу, 3 травня 2017 р.

Нарада керівників навчальних закладів Дрогобицького району

27 квітня відбулася нарада керівників загальноосвітніх навчальних закладів Дрогобицького району. У роботі наради брав участь керівник апаратом Дрогобицької райдержадміністрації Руслан Щерба, який курує питання освіти району. Він спілкувався з керівниками навчальних закладів з питань вирішення нагальних проблем. Особливо у його виступі йшлося про збільшення охоплення у районі дітей дошкільною освітою. Начальник відділу освіти райдержадміністрації Іван Стецко зупинився на питаннях завершення 2016-2017 навчального року, попередньої тарифікації педагогічних працівників, підготовці до оздоровлення школярів та проведення сокільських вишколів у червні 2016 року. Депутат Львівської обласної ради, голова Дрогобицької районної організації освітянської профспілки Ольга Грицик, як і начальник відділу освіти Іван Стецко, приділила увагу питанню єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, співпраці профспілок з відділом освіти у проведенні попередньої тарифікації педагогічних працівників.
Спеціалісти відділу освіти Ярослав Куцик, Людмила Коник-Осадча, Ольга Хомишак, Тарас Шуст повідомили присутніх про роботу закладів освіти щодо попередження дитячого травматизму, про облік дітей і підлітків шкільного віку, про підсумки проведення моніторингу навчальних досягнень учнів 4 та 9 класів з основ наук, про організацію виховної роботи в навчальних закладах району.
Методист Дарія Грицик зупинилася на підготовці навчальних закладів до державної підсумкової атестації. Про основну сесію зовнішнього незалежного оцінювання у 2017 році розповіла методист Любов Маркович. Методист Володимир Новаковський зупинився на основних завданнях роботи з педагогічними кадрами.
Було піднято питання особливостей замовлення нових підручників для 9 класу.
Особлива увага була приділена участі школярів у святкуванні 30-річчя з’яви Матері Божої у Грушеві.

Немає коментарів:

Дописати коментар