вівторок, 16 травня 2017 р.

Радяться вчителі хімії

На базі Нагуєвицької СЗШ І-ІІІ ст. імені Івана Франка проведено засідання районного методичного об'днання вчителів хімії на тему «Формування ключових компетентностей на уроках хімії в умовах переходу на новий Державний стандарт базової і повної загальної середньої освіти».
Семінар проведено з метою надання методичної і практичної допомоги вчителям хімії з питань активізації пізнавальної діяльності учнів як засобу розвитку творчих якостей особистості, підвищення рівня професійної компетентності.
Відповідно до навчального плану з предмету у рамках даного заходу запрошені гості відвідали відкритий урок на тему «Узагальнення і систематизація знань за курс хімії 7 класу», який провела Мирослава Лихтей. У ході проведення заняття вчителька продемонстрували присутнім методи формування предметних компетентностей, активізацію пізнавальної діяльності учнів шляхом використання активних методів роботи.
У обговоренні взяли участь директор школи Микола Стельмах, заступник директора з НВР Ігор Корч, методист районного відділу освіти Світлана Павлюх, учителі хімії, які високо оцінили творчий доробок вчителя.






Немає коментарів:

Дописати коментар