середу, 18 жовтня 2017 р.

Переможець змагань допризовників безкоштовно навчатиметься в Дрогобицькій автошколі

Осінні змагання допризовників – учнів загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІІ ступенів Дрогобицького району, організовані відділом освіти, районною державною адміністрацією та Дрогобицькою районною організацією Товариства Сприяння Обороні України вже традиційно відбулися в Лішнянському НВК. Вони були присвячені 75 річниці створення УПА та Дню захисника України.
95 майбутніх воїнів з 18-ти ЗНЗ І-ІІІ ст. змагались у допризовному чотириборстві.
На урочистому відкритті змагань після виконання державного гімну України та підняття капітанами команд державного прапору, перед майбутніми воїнами виступили методист методкабінету відділу освіти Ігор Михаць, учасник АТО, старший офіцер відділу офіцерів запасу і кадрів Дрогобицько-Бориславського ОРВК Ярослав Фояк, голова Дрогобицької районної організації Товариства Сприяння Обороні України, директор Дрогобицької автошколи Роман Крохта, директор Лішнянського НВК Володимир Федишин, які привітали учнів та побажали їм успішних виступів.
Головний спонсор змагань Роман Крохта повідомив, що, як і в минулому році, абсолютний переможець отримає диплом на безкоштовне навчання в автошколі в категорії «С».
Як і на весняних змаганнях, найдалі метали гранату юнаки з Довжанського НВК І-ІІІ ст. (учитель Віталій Зубрицький). Найвлучнішими у стрільбі з пневматичної гвинтівки були допризовники з Уличнянської СЗШ І-ІІІ ст. (учитель Михайло Робур), найсильнішими у підтягуванні на перекладині та найвитривалішими у легкоатлетичному кросі стали юнаки з Доброгостівської СЗШ І-ІІІ ст. (учитель Микола Котормус). Ці результати і забезпечили доброгостівцям загальнокомандне перше місце. Друге загальнокомандне місце вибороли учні Уличнянської СЗШ І-ІІІ ст., а третіми стали юні спортовці з Новокропивницького НВК І-ІІІ ст. (учитель Олександер Шипін).
Найкращим в особистому заліку став Андріан Гасюк допризовник з Доброгостівської СЗШ І-ІІІ ст., який і отримав з рук Романа Крохти диплом на безкоштовне навчання в автошколі. Другу та третю сходинки п’єдесталу вибороли, відповідно, Андрій Габчак та Роман Терлецький - учні Уличнянської СЗШ І-ІІІ ст.
Добру підготовку і впавність продемонстрували допризовники з Опаківської СЗШ І-ІІІ ст. (учитель Петро Войтечко), Довжанської НВК І-ІІІ ст. (учитель Віталій Зубрицький ) та Модрицького НВК І-ІІІ ст. (учитель Юрій Богатіков).





Немає коментарів:

Дописати коментар