середу, 25 жовтня 2017 р.

Нова українська школа – нові підходи до навчання і викладання

На протязі трьох днів на базі методичного кабінету відділу освіти Дрогобицької райдержадміністрації проходили курсову перепідготовку вчителі початкових класів, які у наступному навчальному році будуть працювати з першими класами. Ці діти будуть навчатися з 1 вересня 2018 року за новим Державним стандартом початкової школи, що наразі узгоджується в Кабміні і найближчим часом має бути затверджений. Пілотування стандарту вже проходить у 100 школах України.
Львівський інститут післядипломної педагогічної освіти підготував учителів-тренерів, які навчали вчителів початкових класів кожної зі шкіл району сучасних інтерактивних технологій, методик компетентнісно орієнтованого навчання. Вчителі-тренери Михайло Головкевич, Галина Пушкар, Надія Кулішова донесли до учасників курсової перепідготовки сутність і важливість змін у переході «від освіти знання до освіти компетентності».
Організувала курсову перепідготовку методист Ольга Лужецька. В тренінгах брала участь гостя з Луганщини Світлана Корсунь.

Немає коментарів:

Дописати коментар